Öne Çıkanlar uk turkish London turkish Turkish lesson for beginners broşür uzman klinik psikolog
banner20

Bu haber kez okundu.

Londra’nın ilk ve tek Türk Transport Okulu White Stone School Of Transport

AVRUPA AJANSI (AVA) ÖZEL/LONDRA-Birleşik Krallık ülkelerinden İngiltere’de yaşanan ağır ekonomik durgunluğa ve iş istihdamı eksiliğine çare buldular. Özellikle iş sorunu yaşayan topluma iş bularak toplumu iş sahibi yapıyorlar. İşsizleri sokaklardan evlerden parklardan çekerek hem sosyal olarak topluma hem de maddi açıdan ingiltere ekonomisine büyük katkı yapıyorlar.

İngilizlerin deyimiyle “Priceless”

Topluma ve ekonomiye olan katkıları İngilizlerin deyimiyle “Priceless” yani para ile yapılamayacak türden. Peki kim bunlar ve ne iş yapıyorlar ? Nasıl işsiz olanlara iş buluyorlar. Ellerinde sihirli değnek mi var ! Tek yaptıkları hali hazırda işçi (ağır vasıta - şöfor) arayan yüzlerce şirkete yetişmiş sertifikalı eleman sağlamak. Tek yapmanız gereken White Stone School Of Transport aramak !

1 hafta da tüm kaderinizi değiştirin !

Bayanlar, Baylar, Yeni bir kariyer, yeni bir başlangıç için hazır mısınız? Teori testinizi geçin, ardından 1 hafta da tüm kaderinizi degiştirin! Hafta da £700 ile £1000 para kazanmak uzak değil. Çok yakın ! Tek yapmanız gereken HGV (Kamyon) ağır vasıta eğitimleri yeni bir kariyer yeni bir gelecek!

Hemen Arayın… Tel: 07572397200 White Stone School Of Transport, www.whitestonest.co.uk , www.drivercpclondon.co.uk ,

Tel: 07572397200

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.