Öne Çıkanlar eleman aranıyor bayan usta kuaför cafe eleman office elemanı cleaning maintenance
banner20

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de işveren ve işçilere büyük müjde!

İngiltere'de İşçi ödeme destek programı - Furlough scheme Eylül ayına kadar uzatıldı..  İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak tarafından İşçi destek programının Eylül ayı sonuna kadar uzatılacağı açıklandı. Rishi Sunak, pandemide çalışamayacakları saatler için çalışanların ücretlerinin% 80'ini ödeyen programın, milyonlara "zorlu aylarda" yardımcı olacağını söyledi.Hibelere erişim genişledikçe, yaklaşık 600.000 daha fazla kendi hesabına çalışan kişi de devlet yardımına hak kazanacak.

Özet

Bakan Sunak, Bütçesinde işçi ödeme izin programını eylüle kadar uzatacak.

600.000 daha fazla serbest meslek sahibi mali yardım almaya hak kazanacak.

Rishi Sunak, ekonomiyi yeniden inşa etme planlarını belirlerken, insanlara "zorlu aylarda" yardımcı olacağını söylüyor.

Ayrıca, haftada 20 sterlinlik krediyi altı ay boyunca evrensel krediye kadar uzatacak.

Sunak, önümüzdeki aylarda insanları desteklemek, ekonomiyi yeniden inşa etmek ve pandeminin ardından kamu maliyesini "düzeltmek" için üç aşamalı bir planı ana hatlarıyla açıklayacak ve açıklamasını bugün 12: 30'da Avam Kamarası'na sunacak.


Ancak önümüzdeki zorlu ekonomik dönemler konusunda uyardı ve bazı vergileri artırmayı planladığına dair haberler var.

Coronavirus İş Tutma Programı, geçtiğimiz Mart ayında başlangıcından bu yana 11 milyondan fazla işi korudu ve Nisan sonunda kapanacaktı. On binlerce işletme kapalı kaldığı için iş kayıplarının hızını yavaşlattığı için kredilendirildi. İşverenlerin, Temmuz ayında personelinin çalışmadığı saatlerde% 10 ödemesi beklenirken, ekonomi yeniden açıldığında Ağustos ve Eylül aylarında% 20'ye yükselecek. 

Bütçe öncesinde konuşan bakan Sunak şunları söyledi: "Covid destek programlarımız, Birleşik Krallık'taki işleri ve gelirleri koruyan milyonlar için bir cankurtaran halatı oldu.
"Artık tünelin sonunda yeniden açılması için bir yol haritasına sahip bir ışık var, bu nedenle önümüzdeki zorlu aylarda ve ötesinde iş dünyasına ve bireylere yardım etmeye devam etmemiz doğru."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.