Öne Çıkanlar eleman aranıyor çocuk kuaförü uk turkish London turkish Turkish lesson for beginners
banner20

Bu haber kez okundu.

Restaurant ve Teknoloji İnovasyon Fuarı

Restarurant, Takeaway , Restaurant ve Bar Fuarında yenilikler

Dünyanın dört bir yanından uluslararası firmaların stand açtığı fuara Londralılardan yoğun ilgi vardı. Her yıl düzenlenen fuarda Restarurant – Takeaway , Restaurant-Bar, Street Food, Coffee Shop, Hotel-Spa Hotel Facilities Management gibi çok çeşitli alanlardaki dünyaca ünlü markalar işadamalarıyla buluştu.

Türk Firmaları Londra Restaurant-Takeaway Fuarı’nda Yerini Aldı

25-26 Eylül tarihlerinde ziyaretçilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen fuarda Star Catering, Pro Web Design gibi ünlü Türk firmaları da yerlerini aldı. Teknoloji dünyasının restaurant sektörünü de geliştirmesiyle iki farklı alanı birleşerek sektörü daha da genişletti.

Yemek Sektörü ile Teknoloji İçiçe

Take-away restaurant sektöründe teknolojik gelişmelerin giderek yaygınlaşması, Londra’da bulunan Türk restaurant ve takeaway sahiplerine büyük kolaylık  sağlıyor. Epos sistemlerinin kullanılmaya başlanmasıyla en yeni ve hızlı şekilde müşterilerine kaliteli bir hizmet sunan şirketler, aynı zamanda pratik ödeme seçenekleriyle üst düzey bir hizmet sunabiliyor.

Katılımcılar için çok renkli ve heyecanlı dakikalara ev sahipliği yapan fuar, her yıl çeşitli alanlarda, farklı markalarla düzenleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.