Öne Çıkanlar eleman aranıyor çocuk kuaförü professional quality uk turkish London turkish
banner20

Bu haber kez okundu.

TC Londra Başkonsolosluğundan Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav Duyurusu

T.C. LONDRA BAŞKONSOLOSLUĞU

Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav Duyurusu

Başkonsolosluğumuzda münhal bulunan iki (2) Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır.

I) ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak,

3. En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak,

4. Kamu haklarından yoksun bulunmamak,

5. Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar dahi zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak,

6. Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak,

7. Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek (Sağlık Kurulu Raporu istihdam edilecek adaylardan istenir),

8. Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek,

9. Bilgisayar kullanabilmek (MS Office ve İnternet Uygulamaları)

T.C. Londra Başkonsolosluğu iletişim bilgileri - Londra.life

II) BAŞVURU İÇİN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

1. Sınava katılma isteğini belirten başvuru dilekçesi (dilekçede, adres, telefon numarası, e-posta adresi gibi temas bilgilerine de yer verilmelidir)

2. Özgeçmiş (CV),

3. Türk pasaportunun aslı veya onaylı sureti ile işlem görmüş sayfaların fotokopileri,

4. Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti,

5. Son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti (Yurtdışında eğitim görmüş lise mezunları için Eğitim Ataşeliklerinden alınacak “denklik belgesi”), 6. Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

7. Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf. Postayla başvurularda, asılları yazılı sınav öncesinde ibraz edilmek kaydıyla, 3, 4, 5 ve 6. sıradaki belgelerin fotokopileri gönderilebilir.

III) SINAV: Sınava girerken pasaport veya nüfus cüzdanının/T.C. Kimlik Kartının aslının ibraz edilmesi gerekmektedir.

a) Yazılı Eleme Sınavı: Yazılı eleme sınavı 25 Mayıs 2021 Salı günü 10:00-12:00 ve 14:00-16:00 saatleri arasında “Yunus Emre Kültür Merkezi – 10 Maple Street W1T 5HA Londra” adresinde yapılacaktır.

Sınav konuları: Türkçe’den İngilizce’ye çeviri (1 saat) İngilizce’den Türkçe’ye çeviri (1 saat)Türkçe Kompozisyon (1 saat) Matematik ( 1 Saat) b) Sözlü ve Uygulamalı Yarışma Sınavı: Yazılı eleme sınavında başarılı olan adaylar 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 13:30’da “Rutland Lodge, Rutland Gardens, SW7 1BW, Londra” adresindeki Başkonsolosluğumuzda yapılacak sözlü ve uygulamalı yarışma sınavına davet edileceklerdir. (Sözlü sınav tarihinde ve yerinde değişiklik yapılması halinde yazılı sınavı kazanan adaylara ayrıca bilgi verilecektir)

Sözlü Sınav Konuları: Genel Kültür, Türkiye ve Dünya Coğrafyası, Osmanlı Tarihi, Türk İnkılap Tarihi. Uygulamalı Sınav Konuları : (Bilgisayarda) Daktilo sınavı IV) BAŞVURU TARİHİ: Başvurular en geç 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Başkonsolosluğumuz “Rutland Lodge, Rutland Gardens SW7 1BW, Londra” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09:00-13:00, 14.00-16.00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir.

Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir.

V) SINAV YERİ: Yazılı Sınav Yeri: Yunus Emre Kültür Merkezi 10 Maple Street W1T 5HA Londra Sözlü ve Uygulamalı Sınav Yeri: T.C. Londra Başkonsolosluğu Rutland Lodge, Rutland Gardens, SW7 1BW Tel: 00 44 20 7591 69 00 Faks: 00 44 20 7591 69 11 E-mail: [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.