Öne Çıkanlar staff wanted eleman aranıyor for rent satılık van man express
banner20

Bu haber kez okundu.

İstikbal Londra'da İndirim Sezonu Başladı

İstikbal Mobilya Güney Londra Lewisham’da %20'ye varan indirimler

Avrupa Ajansı (AVA) Ekonomi-Türkiye'nin en büyük mobilya firması Istikbal ingiltere'de de büyümeye devam ediyor. İstikbal, Güney Londra, Lewisham bölgesinde bugüne kadar açmış olduğu en büyük İngiltere Mağazasını hizmete acmış bulunmaktadır. 75 Rushey Geen Catford SE6 4AF adresinde müşterilerine hizmet veren İstikbal, İngiltere'ye verdigi önemi şimdiye kadarki en büyük mağazasını açarak gösterdi.

Lewisham mağazası Güney Londra’da

Lewisham magazasında oturma odası, yatak odası, yemek odası, çocuk odası, bebek odası, halı, yatak ve aksesuar gibi geniş ürün yelpazesinden birçok örnek sergileyen İstikbal, müşterilerin aradıkları herşeyi burada bulmasını hedeflemektedir.

%20'ye varan indirimler

Yeni açıldığı için ve noel-yılbaşı sezonu olduğundan, Lewisham mağazası birçok üründe %20'ye varan indirimlerle müşterilerini kendilerini ziyarete davet ediyor. Lewisim magazası Istikbal kalitesini, kurulum ve satış sonrasi hizmetleri ile müşterine ulaştırdığı için gurur duyuyor.

Reklamlar panolarının fotoğrafını çek ve etiketle hediye kazan

Yeni İstikbal mağazanın açılışını ilan panoları reklam kampanyası ile ilan eden istikbal bu panoların resmini cekip, pano yakınlarında kendilerini ve İstikbal Lewisham'i etiketleyen ( tag) müşterilerine ilave indirimler ve sürpriz hediyeler veriliyor.

Haydi İstikbal Lewisham mağazasına

Mağazalarının evini seven herkesin ugraması gereken bir mağaza olduğunu ifade eden Lewisham magazası yönetcileri, mobilya ihtiyacı olan, mobilya almayı düşünen herkesin mutlaka magazalarına uğramasi gerektiğini, her zevke ve bütçeye uygun ürünleri olduğunu, aradıklarını burada mutlaka bulacaklarını ifade ediyorlar.

İstikbal Lewisham mağazası

Adres: 75 Rushey Green, Lewisham, London SE6 4AF

Tel: 0207 018 77 40

Mobile: 07469 850 933

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.