Öne Çıkanlar eleman aranıyor çocuk kuaförü professional quality gima eleman aranıyor uk turkish
banner20

Bu haber kez okundu.

Londra'da Güzelliğin Adresi EstelWorld

GÜZELLİĞİN ve EĞİTİMİN ADRESİ ESTELWORLD

-VTCT Level 2, Level 3 & Level 4 NVQ [ Diploma in Laser & Beauty ]

-VTCT Level 2 & Level 3 NVQ [ Diploma in Hairdressing ]

-VTCT Level 2 & Level 3 NVQ [ Diploma in Barbering ]

Bugün hem güzelliğin her alanında hizmet veren hem de güzellik alanındaki eğitimleriyle öğrenci yetiştiren Estelworld şubelerinin sahibi ve yöneticisi Saniye Ünal ile hizmetlerini ve verdikleri eğitimleri konu alan bir söyleşi gerçekleştirdik.

Estelworld şubelerinin sahibi ve yöneticisi Saniye Ünal

Estelworld nasıl başarılı oldu, erkekler de dahil olmak üzere kadınlar neden Estelworld’u seçmeliler, ayrıcalıkları nelerdir, hizmet alanları ve daha fazlası röportajımızın içeriğinde mevcuttur.

SORU: - Saniye Hanım Londra’da isim yapmış hemen herkesin tanıdığı başarılı bir iş kadını olduğunuzu biliyoruz. Üç tane güzellik salonu ve bununla birlikte Laser ve Güzellik Koleji sahibi ve yöneticisi olarak bize “güzellik” nedir biraz anlatır mısınız?

SANİYE ÜNAL - Göreceli bir kavram diye klasik bir başlangıç yapalım ama ben güzellik sözünden insanın iç ve dış dünyasının güzelliğini anlıyorum ve buna bir de sağlık ekliyorum. İç dünyanız güzelse siz zaten güzel bir insansınız, buna birde sağlık eklersek güzelliğiniz katlanır. Güzel ve sağlıklı olmak hepimizin arzusu. Hepimizin güzellik anlayışı, hayata bakış açısı, yaşam tarzı farklı olabiliyor. Şiman veya zayıf olabiliriz, sivilceli bir cildimiz olabilir, kimimiz kırışıkları yaşanmışlık diye düşünürken kimimiz bu izleri sevmeyebiliriz. Örnekleri çoğaltmak mümkün. İşte bu aşamada biz devreye giriyoruz ve rahatsızlıklarınıza çözüm oluyoruz. Yani hem iç dünyanıza dokunuyoruz hem de dış dünya ile barış sağlıyoruz. Yani güzellik iç ve dış dünyanızın güzelliği ve sağlığınız diyoruz.

SORU -Eğitimle ilgili bölüme ayrıca değinelim; güzellik alanındaki hizmetleriniz nelerdir?

- Edmonton, Horsney ve Stoke Newington şubelerimizde laser, manikür, pedikür, cilt bakımları, cilt gençleştirme işlemleri, bölgesel zayıflama, diş beyazlatma, kalıcı makyaj, saç dökülmesine çözüm olan tedavilerin hepsini yapıyoruz. Bu hizmetleri de alanında tecrübeli ve diplomalı terapistlerimizle gerçekleştiriyoruz. Yenilikleri seven ve teknolojiyle barışık olan birisi olduğum için bu hizmetleri son teknolojik gelişmelerden yararlanarak yapıyoruz.

SORU - Londra’da iş dünyasını düşünürsek hemen her alanda hizmet verebilmek mümkün. Siz neden eğitim ve güzellik alanlarını seçtiniz, seçerken bu anlamda ekonomik kaygılarınız oldu mu?

- Bana göre güzellik, eğitim ve sağlık birbirini tamamlayan muhteşem üçlü. Başka bir ülkede yaşıyoruz, toplum olarak daha güçlü ve daha başarılı olmaya ihtiyacımız var. Yıllar öncesinden estetiğe gönül vermişliğim vardı ve bunu eğitim ve sağlıkla da birleştirmek istedim. Ekonomik kaygılarım hiç olmadı, yaptığınız işe aşıksanız ekonomi elbette önemli ama ikinci planda kalabiliyor. Eğitimin güzelliğine, güzelliğin zerafetine, zerafetin sağlıklısına bel bağladım, hepsini birleştirdim ve ESTELWORLD doğdu.

SORU-Eğitim yaşamın olmazsa olmazı, bizlere eğitimle ilgili çalışmalarınızdan bahseder misiniz?

-Eğitime gönül vermiş olmak bana göre yaşama sıkı sıkıya bağlanmak. Edmonton, Stoke Newington ve Horsney şubelerinde müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışırken bir yandan da eğitim hayatım devam ediyordu. Hala öğreniyorum. İş hayatı ve eğitim bir arada çok kolay olmadı ama VTCT level 2 NVQ Diploma in Beauty, VTCT Level 3 NVQ Diploma in Beauty, VTCT Level 4 Certificate in Laser, VTCT level 4 Certificate in Leading the Internal Quality Assurance of Assesment Processes and practice, VTCT Level 3 Certificate in Assessing Vocational Achievement alanlarında diplomalarımı alabilmek için eğitimimi tamamladıktan sonra Estelworld Laser and Beauty Collage’i açmaya karar verdim. Açılıştan bugüne 250 diploma vermiş olmak içimi ısıtıyor. Kolejimizden mezun olan arkadaşlarımızdan bazıları bizimle çalışıyor, bazıları iş hayatına başladı, bazıları ise kendi iş yerlerini açtı. Onlar bizim takipçilerimiz ve benden sonra da birbirlerini takip ederek bu işi devam ettirecek olmalarına seviniyorum.

SORU - Toplumun yakından tanıdığı bir isim olmanın zorlukları var mıdır? Bize başarılı olmanın püf noktalarını anlatır mısınız?

- Bu soruyu çok sevdim, bana kendimi ifade edebilme şansı verdi. Estelworld içinde tüm güzellikleri barındıran bir isim. Ekip arkadaşlarıma da bu arada teşekkür etmek istiyorum. Onlar bu bütünün bir parçası. Toplumda tanınmış bir isim olmak zor değil ama bir çok insana hizmet veriyorsanız bu ismi gerektiği gibi yaşamak önemli. Ben olduğum gibi yaşıyorum, örneğin; çalışma arkadaşlarımı özenle seçiyorum, bir röportajımda söylediğim gibi parayı değil kariyeri seviyorum, insanları her yönüyle olduğu gibi kabul ediyorum, yapılan iş ne olursa olsun dürüstlüğü ön planda tutuyorum. İyi insan olmanın yanında eğitim ve teknolojiden yararlanmayı da katarsanız ve başarılı olmaya inancınız varsa yolunuz açık demektir. Birde lütfen herkesi ve yaşamı sevin. Tanınmış olmak değil ama güzel insan olmak önceliğiniz olsun. Hayata böyle bakarsanız tanınmış olmak yaşamınıza zorluk değil toplumun her kesiminden insanlarla birlikte olmanın mutluluğunu taşır.

SORU - Her alanda eğitime çok önem verdiğinizi biliyoruz. Eğitimle ilgili yenilikleriniz nelerdir?

- Sıralama yapmak gerekirse ben iş hayatına Edmonton şubesini açarak başladım. Ardından Stoke Newington ve Horsney şubelerinin açılışı gerçekleşti. Daha sonra Estelworld Laser and Beauty Collage hayalimdi ve gerçek oldu. Şimdi yelpazemizi genişletiyoruz ve VTCT level 2, level 3 ve level 4 NVQ diplomalarina VTCT Level 2 ve level 3 NVQ Diploma in Hairdressing ve VTCT Level 2, level 3 NVQ Diploma in Barbering kurslarını ekliyoruz. Hazırlıklarımız bitmek üzere, bu alanlara gönül vermiş güzellik uzmanı, kuaför ve berber olmak isteyen herkesi davet ediyoruz.

EstelWorld şubelerini veya Saniye Ünal’ı 0773 79 79 305 nolu telefondan arayabilirsiniz.

EDMONTON ŞUBESİ:

592 Hertford Rd, London N9 8AH • Tel: 020 8804 5550

STOKE NEWINGTON ŞUBESİ:

171 Stoke Newington Road, Stoke Newington, London N16 8BP Tel: 020 7254 4588

CROUCH END ŞUBESİ:

81 Tottenham Lane, Tottenham, N8 9BE • Tel: 0208 3407250

FOTO

Estelworld şubelerinin sahibi ve yöneticisi Saniye Ünal

Anahtar Kelimeler:
GuzellikLaser
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.