Öne Çıkanlar for sale satılık ilan garson wigan satılık kiralık karavan
banner20

Bu haber kez okundu.

Tabelacı: Speed Tiger

Esnafın dostu : Speed Tiger Sign Tabelacı 

Speed Tiger Signs Print Awnings hızlı, yaratıcı ve profesyonel hizmeti ile İngiltere’de esnafın dostu haline geldi. Yılların tecrübeli tabelacısı ve başarılı iş adamı Teyfik Bektaş, “tabela bizim işimiz, bizden fiyat almadan kalitemizle karşılaşmadan tabela yaptırmayınız” dedi. 

Bektaş şunları söyledi: 

“Yolunuz düşerse ofisimizde bir çayımızı için. Londranın tartışılmaz tabelacısı olarak kaliteli , zamanında ve en uygun fiyatla tabelanızın yapılacağından hiç şüphe duymayınız. Bizi arayın, farkımız 20 yılık tecrübemizde. Bizden fiyat almadan tabela yaptırmayın” 


Ayaklı tabela ve yan tabela fiyatlarında inanılmaz fiyatlar

Speed Tiger Sign Tabelacı ayaklı tabela ve yan tabela fiyatlarında inanılmaz fiyatlar sunuyor. Dizayn içinde £30’dan başlayan fiyatlarla ışıklı ışıksız tüm yan tabelalarda indirim kampanyası var. 

SPEED TIGER SIGNS
185 HERTFORD ROAD EDMONTON, N9 7EP 
T: 07914512130 / 02088058515
M: [email protected] 



Yılların tecrübeli tabelacısı ve başarılı iş adamı Teyfik bektaş 

Anahtar Kelimeler:
TabelaSign
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.