Öne Çıkanlar eleman aranıyor kiralık oda eleman ilanı satılık ilan restoran
banner20

Bu haber kez okundu.

Zorba Türk Toplumunu Yine Gururlandırdı

ZORBA TÜRK TOPLUMUNU YİNE GURURLANDIRDI

Avrupa Ajansı /AVA Özel/Londra- Londra şampiyonuydu. London super welterweight title sahibiydi. Bu maç kemerini korumak için önemliydi. Kentish Town 02 Forum salonunda heyacan doruktaydı. Mehmet Zorba ringe çıktı. Çıkış o çıkış, rakibi Phill Hendon’u yıktı geçti. Boks maçı 3 Mart 2019 Pazar günü Kentish Town 02 Forum'da gerçekleşti. Mehmet Zorba 2. turda rakibini yendi.

London Black Taxi garajları Taxicare LTD, Frameright LTD, Black Taxi Repair LTD, A1 Centre

Zorba’nın her maçına destek oluyor. Kıbrıs Türk Toplumuna ve spora destekleriyle öne çıkarak takdir toplayan Id Taxis Ltd başından beri Zorba’ya destek oluyor. Id Taxis Ltd adına konuşan İrfan Davulcular, şunları söyledi: “Kıbrıslı Türk boksörümüz Mehmet Zorba, bu akşam bize büyük bir heyecan yaşattı. Gencimiz zorba kemerini korumayı başardı. Onu canı gönülden tebrik eder, ileriki maçlarında hatasız belasız başarılarının devamını temin ederiz.”

ID TAXIS İrfan Davulcular ve Darren Lazuros desteklediği Zorba kalaplı Kıbrıslı Türk boksör Mehmet Zorba, 2018 yılında ekim ayında Londra şampiyonu olmuştu. Mehmet Zorba, Hafif orta siklet boks ( The new London Light Middleweight champion) dalında müthiş performansıyla Clapham Grand Salonundaki büyük maçta Londra şampiyonu olmuştu. Zorba rakibi TBA’yi O2 Forum salonunda 9 Aralık 2018 Pazar günü nakavt ile devirmişti.

Anahtar Kelimeler:
BoxZorbaMaçBoxor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Irfan davulcular 5 yıl önce

Ingilterede yapmis oldugumuz basarilari her zaman one cikaran avrupa gazetesine tesekkuru bir borc biliriz.