Öne Çıkanlar wigan satılık kiralık karavan kiralık pansiyon van man express van man
banner20

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk berber ve kuaför malzemeleri toptancısı ve satışı

Avrupa Ajansı (AVA) Londra- Kurulduğu 2008 yılından, günümüze kadar İNGİLTERE berber sektörüne büyük hizmetler de bulunmuş bir firma Barber Trade. Geçtiğimiz günlerde yaptığı anlaşma ile de bu sektörde her geçen gün gücünü hızla arttıracağını gösterdi. Türkiye’nin erkek ürünlerinin bir numaralı isimleriyle imzalanan anlaşma ile Barber Trade Birleşik Krallık’taki tek yetkili distrübütörü olarak son yıllarda dikkat çekmişti. Şimdi kendi markalarını çıkararak dünya devi olma yolunda ilerliyorlar. Vonel markasını, İngiltere sosyetesinin vazgeçilmez ürünlerini arasına sokan Barber Trade şirketi, Londra'daki başarılı şirketler arasında adını yazdırdı. Arko, Arko men, Derby, Jaguar, Panasonic,  Wahl, Zenix, Gillette, Selin, Evyap, Fonex, Alpeda, Astra, Duru, Timpa, Moser gibi gibi Türk berberlerinin vazgeçilmez ihtiyaçları için www.barbertrade.com veya  beyiz.com tıklamanız yeterli. 

ONLINE SİPARİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

 

İletişim bilgileri;

http://beyiz.com

[email protected] 

Showroom - Depo: 10 Argall Avenue, Leyton, E10 7QE London, United Kingdom

 

 

Genç yaşta yakaladığı girişim ve başarılarıyla tanınan ve takdir gören Halil Erdoğan konu ile ilgili şu bilgileri verdi.

 

 

“Öncelikle müşterilerimize bu haberi vermekten memnuniyetlerimi belirtmek isterim. Bizler müşterilerimize en kaliteli ve en hesaplı ürünler sunmaktayız ve Türkiye’nin tanınmış markalarını onlarla buluşturmaktan gururluyuz herkes tarafından bilinmekteki bizler bu sektöre marka ve deger kazandırdık” diyerek söze başlayan Halil Erdoğan, daha sonra kısaca şirketin amaç ve hizmetlerine değindi: "İngiltere genelindeki tüm Türkiye kökenli berberlerimizi hepsini bir çatı altında toplamak ve onların sorunlarını giderebilmek, bulundukları bölgelerde tanıtmak, müşterilerin Türk berberlerine daha kolay ulaşabilecekleri platformlar ve sosyal medyayı kullanarak onlara daha kolay erişmelerini sağlamaktayız. Parlementodaki HAIR CO bölümüne bakan ve Biritish Barber ASSOCATION yönetimi ve üyeleri olarak, Türk berberlerini koruma altına alacak bir rapor sunduk ve önümüzdeki yıllarda Türk berberciliği İngiltere’de marka olarak değerini koruma altına alacağız” dedi.

Berber Sektörü ilgili haberler için tıklayınız 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 7 ay önce

Acikmisiniz