Öne Çıkanlar for sale for rent terzi araniyor Piyasalar dişöi
banner20

Bu haber kez okundu.

Alanya'da merkeze ve denize yakın satılık daire

Alanya Şehir Merkezine Yürüyüş Mesafesinde Ve Denize Sadece 200 Metre Uzaklıkta Bulunan Resıdence Sitemiz Oba/Tosmur'da Yer Almaktadır.

Haftada Bir Gün Kurulan Yerel Pazarın Ön Sokağında Bulunması Ve Migros Süpermarketin Hemen Yanı Başında Olması İse Sayısız Özelliklerinden Sadece Bir Kaçıdır.

Projenin İnşaatı Sırasında Sahip Olduğu 8632 M2 Alanın 7078 M2'sini Birçok Sosyal Aktivite, Eğlence Ve Spor Alanları, Otopark Ve Havuz, Büyük Bir Bahçeye Ayrılmış Olup, Bulunduğu Arsanın Sadece 1554 M2'lik Kısmı İnşaat Alanı Olarak Kullanılmıştır. Özellikleri İle Bulunduğu Bölgedeki Örneklerinden Sıyrılan Proje, Aynı Zamanda Yüksek Kira Getirisi Potansiyeline De Sahiptir. Dairemiz Fiyat Listesinin Çok Altında Bir Rakamla Satılacaktır.
2+1 125 M2 Full Aktivite Sitede Denize 150 


Site Özellikleri
Açık Havuz
Aqupark
Oyun Salonu
Fitness
Sauna
Tenis Kortu
Muhteşem Peyzaj

Fiyat: 545.000 TL

0533 252 38 48

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.