Öne Çıkanlar staff wanted for sale eleman aranıyor Architecture cafe
banner20

Bu haber kez okundu.

Altınoluk Kazdağları'nda Karaca Life  3 artı 1 daireler

Son zamanlarda yatırım merkezi olarak görülen Altınoluk'ta Kazdağları'nın bol oksijeni, Karaca-Life'in sıra dışı konforunda yaşayın.Karaca Life Kazdağlarının eteklerinde oksijeni ve doğası ile dünyanın en özel yerlerinden biri. Büyük şehirlerin kalabalığı ve kirli havasının sağlığımıza verdiği tüm zararları ortadan kaldırmak isteyenlerin tercih ettikleri en önemli merkezlerden biri Altınoluk. Yaz ve kış yaşayabileceğiniz Karaca Life Altınoluk'a 4km, Küçükkuyu'ya 2km mesafede. Ana yola ve denize 600m uzaklıkta olan projede sizin için her şey düşünülmüş. 

 

 

Proje Hayata Geçti, İnşaatlar Başladı

 

6 Blok ve 24 bağımsız bölümden oluşan Karaca Life, 24 saat güvenlik ve kamera sistemi ile korunacak. Dış cephe yalıtımı, PVC doğrama ve ısıcam kullanılacak. 3+1 olacak dairelerde salon ve odalar laminant parke düşünülmüş. Depreme dayanıklı, taş zemin üstü radye temel olarak planlanan projede ev sahipleri için bir de kapalı otopark bulunuyor.

 

 

Hayalleriniz Bizimle Gerçekleşir

 

%30 peşinat ve 24 ay taksit ile hayalinizin evine kavuşabilirsiniz. 1.400m2 yeşil alanı bulunan Karaca Life'ta açık yüzme havuzu ve peyzajlı çiçek bahçesi bulunuyor.

Her detayın düşünüldüğü projede daireler için telefon hattı, merkezi uydu sistemi, su deposu ve hidrofor sağlanmış.

 

Başlayan projenin kısa zamanda tamamlanması planlanıyor. Hızla devam eden inşaatlar ile ilgili bilgi almak için, Türkiye’den proje direktörü  Şenol Yiğitoğlu ile 0090532 245 8257 nolu telefondan  iletişime geçebilirsiniz. Proje sahibi İbrahim Karaca'dan ayrıntılı bilgi almak isteyenler de 020 8985 3139 veya 07727 693721 numaralı telefonları arayabilirler. www.karaca-life.com e mail: [email protected]

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.