Avrupa Seri ilanlar, satılık, kiralık, eleman ve her türlü ilanlarınız

DrROGA Sağlık Hizmetleri 

Genel

DrROGA, en uygun fiyata, en kaliteli hizmeti almanızı sağlar.

DrROGA Sağlık Hizmetleri 
Türkiye sağlık turizminde dünyaya açılan pencere haline gelmiştir. Sağlık hizmetini sunan ilk ülkeler arasında yer alması, sağlık fiyatlarının, sağlık hizmeti sunan diğer ülkelere göre daha ucuz olmasına, uluslararası standartların üzerinde son teknoloji tıbbi cihazlar ve her biri alanında uzmanlaşmış hekim kadrosu ile, sağlık turizminde dünyanın en çok tercih edilen ülkeleri arasında yer almasına sebep olmuştur.
DrROGA, en son teknoloji ile donatılmış tam teşekküllü ve dünyaca ünlü hekimlerin çalıştığı sağlık kuruluşları ile hastalar arasında köprü vazifesi görür ve hastanın en uygun fiyata, en kaliteli hizmet almasını sağlar.
DrROGA, ailesi olarak ülkemizde Sağlık Turizmi sektörünün gelişmesine her daim katkıda bulunmak, insana önem veren bir yönetim anlayışı ile geleneksel Türk misafirperverliğini uluslararası standartlarda ön plana çıkartmak, saygılı ve samimi bir iletişim anlayışı çerçevesinde sağlık hizmeti almak için ülkemize gelmek isteyen herkese hem tedavi öncesi hem de tedavi sonrası kaliteli ve güleryüzlü bir hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız.
Direktör Veysel Kabar
☎️+90 531 784 86 88

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.