Avrupa Seri ilanlar, satılık, kiralık, eleman ve her türlü ilanlarınız

İngiltere'de işletmelere ve çalışanlara müjde!

Genel

İngiltere'de maaşın % 80'ini devlet ödeyecek, Müjde, İşçi parası, Furlough Scheme uzatıldı, son dakika, işte uzatıldığı tarih

AVRUPA AJANSI (AVA) ÖZEL HABER- İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak, İşçi parası/Furlough Scheme 2021 yılında da devam edececeğini açıkladı. İngiltere Parlementosu'ndan yaptığı konuşmaya ile İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak, bu destek planını Mart ayı sonuna kadar uzatacağını doğruladı.


Sunak, programın çalışanların maaşının% 80'ini ayda 2.500 sterline kadar ödeyeceğini söyledi.


Sunak, House of Commons'a hükümetin bu desteği Ocak ayında gözden geçireceğini söyledi.İşçi parası/Furlough desteği 31 Ekim'de sona erecekti, ancak İngiltere'deki dört haftalık yeni kilitlenmeyi kapsayacak şekilde uzatıldı. Şu anda çalışamayacak durumda olan insanlar için aylık 2.500 sterline varan ücretlerin% 80'ini garanti eden program 2021 Mart ayına uzatıldı. 

İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak, amaçlarının "işletmelere kış boyunca mali güvenlik sağlamak" olduğunu söyledi.

Sunak, "Sağladığımız bu destekle milyonlarca işi koruyacak" diye ekledi. Sunak'ın açıklaması, İngiltere Merkez Bankası'nın ekonomiye fazladan 150 milyar sterlin pompaladığını söylemesinden sonra geldi. Banka, Covid-19'un yeniden dirilişinin daha yavaş ve daha sert bir toparlanmaya yol açacağı konusunda uyardı.Mart ayında uygulamaya konulduğundan bu yana, İşçi parası/Furlough Scheme programı için yaklaşık 40 milyar £ harcandı.

HM Revenue and Customs açıklaması 

Başlangıçta Mayıs ayında sona ermesi planlanmıştı, ancak Sunak başlangıçta "gerekirse" uzatılacağını söyledi. İlk birkaç ayda sert bir yükselişle, yaklaşık 9,6 milyon insan bir seferde yararlandı.
Ancak, bazıları tüm paranın akıllıca harcanıp harcanmadığını sorguladı. İzin planını yöneten HM Revenue and Customs, program tarafından Ağustos ortasına kadar teslim edilen paranın% 10'una kadar - yaklaşık 3.5 milyar £ - dolandırıcılık veya hata yoluyla ödenmiş olabileceğini öne sürdü. Uygulanabilir işleri gerçekten güvence altına alıp almadığı yoksa sadece sürdürülemez olanların kaçınılmaz olarak ortadan kalkmasını mı geciktirdiği belirsiz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.