Öne Çıkanlar for sale wigan satılık kiralık karavan kiralık pansiyon van man express
banner20

Bu haber kez okundu.

Bodrum merkeze yakın satılık muhteşem villa

Kendine özgü karakteristik özelliğe sahip Kızılağaç, merkeze yakın fakat gürültüden uzak olmasıyla tanınır. Doğa yürüyüşleri, bisiklet turları be buna benzer aktiviteler genellikle bu bölgede yapılır. Bodrum merkezden ve Torba’dan da ulaşabileceğiniz denize aynı zamanda Yalıçiftlik bölgesinin turkuaz rengi denizinden de faydalanabilirsiniz.

Bodrum’un merkezine ulaşımı oldukça kolay olan Kızılağaç, hava limanı istikametinden gelen misafirler içinde oldukça kolay bir seyahat sağlar.

650 metrekare müstakil bahçe

340 metrekare kullanım alanı, 5 yatak odası, her birisi ebeveyn  4 banyo ve ortak kullanım WC , açık mutfak salon mevcut.

16 villadan oluşan bir site.

Yaşayanların tüm konforu düşünülerek tasarlanmış olan Kızılağaç  villalarının kendi kullanımına ait müstakil bahçesi  mevcut. Bodrum mimarisine özgü olarak hareket edilmiş ama bu günün rahatlığıyla sunulan villa yaz kış yaşama da uygun. 

Kızılağaç merkeze 100 metre mesafede

Bodrum merkeze ortalama 10 kilometre mesafede

Plajlara ve restoranlara araçla 4 dakikalık mesafede 

Fiyat: 2.850.000 TL

Tel:  0543 732 78 78

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.