Öne Çıkanlar eleman aranıyor staff wanted londra eleman SKY insan kaynaklari online beslenme
banner20

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de IELTS sınavsız Master yapma imkanı

 İngiltere’nin başkenti’nde, London School of Commerce (LSC), Part Time yüksek lisans program (MBA for Executive) ile çalışırken kariyer yapmak isteyenlere bu önemli fırsati sağlıyor.

 

Londra’daki üç kampüsünde 3 bin öğrenciye eğitim veren,  İşadamları, profesyoneller ve yüksek öğrenimini devam ettirmek isteyenler için hesaplı fiyatlarla ‘MBA Executive’ programından yararlanmak oldukça kolay.

 Ankara anlaşması olan kişilere IELTS sınav şartı olmadan part time master fırsatı London School of Commerce kampüsünde başladı. Saygın bir üniversite bünyesine dahil olan College’lerde part time master yapma imkanından yararlana bilmek için upper intermediate seviyesindeki, süresiz oturum veya ankara anlaşmanızın olması yeterli olacaktır. Bu program iş hayatında profesyonel bir geçmişi olup akademik kariyer yapmaya zamanı olmayan kişileri hedef alarak hayata geçirilmiştir. Öğrenci portfoyüne bakıldığı zaman iyi iş yerlerlerinden kariyer sahibi insanlarla tanısma fırsatı edinmeniz dışında kolayca bilgi alışverişinde bulunma olanağınız mumkundur.

Part time master programı 6 haftada 1 defa Cuma- Cumartesi – Pazar günleridir ve bu egitim boyunca sinav kaygınız olmadan proje ve tezinizi sunarak YöK onaylı master diplomanızı alma şansına ulaşabileceksiniz.

 

London School of Commerce’den Part Time MBA Kursları. London School of Commerce 3 kampüsü ile her alanda kariyer yapmak isteyenler için ideal. Kayıt yaptırmak ve daha ayrıntılı bilgi için London School of Commerce Uluslararası Pazarlama Muduru; Kerem OZIS’e 07590 420925 numaralı telefonlardan veya [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.