Öne Çıkanlar yellow click güvenlik sistemler yazılım hizmetleri for slae SA general builder
banner20

Bu haber kez okundu.

Eco Travel Direktörü Ali Keskin Röportajı

Eco Travel Shop Direktörü Ali Keskin: “Yeni web sitemizde Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımına önem vereceğiz”

Eco Travel direktörü Keskin, Eco Turkey’de yakaladığımız başarıyı Kuzey Kıbrıs için de gerçekleştirmek istiyoruz dedi.


Keskin, “Yaklaşık 10 yıl önce hizmete giren Eco Turkey Travel’da Türkiye’nin kültürel ve otantik yönünü ön plana çıkardık.


www.northcyprustour.com web sitesinin hizmete girdiğini vurgulayan Kesikin, amacımız bu tecrübeyi Kuzey Kıbrıs’a taşımak. Kuzey Kıbrıs’a nitelikli turisti taşımayı hedeflediklerini söyledi. Keskin, 2019 yılı itibarıyla Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımına büyük önem vereceklerini ve bölgeye çok sayıda İngiliz turist taşıyacaklarını söyledi. Keskin, geçtiğimiz günlerde çalışan arkadaşlarımızı bölgeye götürerek çalışanlarımıza yönelik bir gezi düzenledik. Buradaki amacımız arkadaşlarımızın bölgeyi daha iyi tanımasını ve Kuzey Kıbrıs’ın güzelliklerini görmesini istedik. Böylece satış yapacak arkadaşlarımız birinci elden kendi gözleriyle satacakları ürünü görmüş oldular” diye konuştu.

Keskin, WTM 2018’de Kuzey Kıbrıs standında yer alacaklarının altını çizerek, hem Kuzey Kıbrıs hem de Türkiye için 2019 yılına yönelik tanıtımlarımız devam edecek şeklinde konuştu.

https://www.northcyprustour.com/

Anahtar Kelimeler:
TurizmTravelSeyahat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.