Öne Çıkanlar satılık fish and chips shop avukat pizzakebab İslington bolgesinde eleman araniyor çocukbakıcısı
banner20

Bu haber kez okundu.

Türk Boksör Mehmet Zorba Yine Gururlandırdı

Zorba yine Türklerin Gururu oldu 

Avrupa Ajansı /AVA Özel Haber/Londra- 
 

Tüm maçlarını nakavt ile almıştı. Bu maç şampiyonluk yolunda ( London super welterweight title ) çok önemliydi. Kentish Town 02 Forum salonunda heyacan doruktaydı. Ücüncü raunda gelmişti maç. Zorba’nın rakibini indirmesi sadece 1 dakika 20 saniye sürdü. 9 Aralık akşamı maç sonunda ise büyük şenlik vardı.

BABASINDAN BÜYÜK DESTEK

Türk Toplumunu gururlandıran Mehmet Zorba’nın babası Behçet Zorba’nın haklı gururu yüzünden okunuyordu. Genç ve başarılı boksörümüz Zorba, Super Series Boxing Elite Boxing Şampiyonasında Kıbrıslı Türkleri gururlandırdı. İngiliz Super Welterweight Şampiyonasında performans gösteren Kıbrıs Türk kökenli boksörümüz Zorba rakibi TBA ile O2 Forum salonunda 9 Aralık 2018 Pazar günü saat 16.00 karşılaştı. 
Kıbrıs Türk Toplumuna ve spora destekleriyle öne çıkarak takdir toplayan Id Taxis Ltd başından beri Zorba’ya destek oluyor. Id Taxis Ltd adına konuşan İrfan Davulcular, “Zorba’yı şampiyon yapana kadar çalışacağız, uğraşacağız. Kıbrıs Türk Toplumuna şampiyonluğu hediye etmek amacımız” dedi. 

 

London Black Taxi garajları Taxicare LTD, Frameright LTD, Black Taxi Repair LTD, A1 Centre
Zorba’nın her maçında destek oldu.

ID TAXIS İrfan Davulcular ve Darren Lazuros desteklediği Zorba kalaplı Kıbrıslı Türk boksör Mehmet Zorba, geçen ekim ayında Londra şampiyonu olmuştu. Mehmet Zorba, Hafif orta siklet boks ( The new London Light Middleweight champion) dalında müthiş performansıyla Clapham Grand Salonundaki büyük maçta Londra şampiyonu olmuştu. Zorba rakibi TBA’yi O2 Forum salonunda 9 Aralık 2018 Pazar günü nakavt ile devirdi ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. 
Ücüncü raunda gelmişti maç. Zorba’nın rakibini indirmesi sadece 1 dakika 20 saniye sürdü.

 

NİŞANLISI HEP YANINDA

Zorba rakibi TBA’yi nakavt ile devirdi ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. 
KKTC Bayraklı şortuyla şampiyon olan Zorba’yı nişanlısı Şerife Akıncı yalnız bırakmıyor. 


Türk Toplumunu gururlandıran Mehmet Zorba’nın babası Behçet Zorba’nın haklı gururu yüzünden okunuyordu.

Anahtar Kelimeler:
BoksörZorba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
irfan davulcular 5 yıl önce

Mehmet zorba bizim canimiz oglumuz gururumuz yapmis oldugu basariyi anasinin ak sutu gibi hellal olsun biz ingilterede azinlik bir toplukuk olarak mehmet gibi evlatlarimizin sayesinde gururlanip yuzumuz guluyor ben kendi adima konusuyorum turk toplumu olarak bu ulkede yani ingilterede azinlik bir topluluk olsak bile adimizi soyletecek cok seylere imza atmis bir topluluguz herkesi genclere sahip cikmaya davet ediyorum her genc bir gelecektir.