Öne Çıkanlar eleman aranıyor staff wanted londra eleman online beslenme staff wanter
banner20

Bu haber kez okundu.

İnsan Kaynakları sektöründe uzman SKY HR Londra

Kenan Yarar

Hizmetler 

İnsan Kaynakları sektöründe bir uzman olarak SKY HR Londra, müşterilerine profesyonel İK yönetimi tavsiyesi ve danışmanlık hizmetleri sunarak müşterilerine İK ile ilgili çeşitli hizmetler sunmaktadır. SKY HR London, müşterilerinin İK'larının geliştirilmesinde lider rol üstleniyor ve İK ile ilgili projeleri üstleniyor.  

SKY HR London, müşterilerinin İK politikalarının geliştirilmesini içeren ve istihdam, ücret, çalışma ilişkileri, sosyal haklar, eğitim ve çalışan hizmetleri gibi insan kaynakları faaliyetlerinin koordinasyonu ve koordinasyonunda danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. 

  

Hizmet Detayları 

·        Rekabetçi ücret planını belirlemek için ücret ve maaş raporlarını ve verilerini analiz edin 

·         Eşit istihdam fırsatları, tazminat ve çalışanlara sağlanan faydalar ile ilgili olarak, Şirket yöneticilerinin departman yöneticilerine danışmanlık yapmalarına ilişkin direktiflerin yazılı hale getirilmesi 

·        Politikaların İngiltere yasalarına uygun olmasını sağlamak için ilgili hukuk danışmanlarına danışın. 

·        Müşterilerin bilgi ihtiyaçlarını karşılayan İK sistemlerini geliştirmek ve sürdürmek 

·        Hukukun veya yerel yönetim organlarının veya müşteri organizasyonundaki diğer bölümlerin gerektirdiği kayıtların analizini, bakımını ve iletişimini denetlemek ve danışmak. 

·        İK fonksiyonlarını etkileyen yasal gereklilikleri ve devlet raporlama yönetmeliklerini tanımlayın ve müşterilerin politikaları, prosedürleri ve raporlarının uygun olduğundan emin olun. 

·        Müşteri organizasyonunda boş pozisyonları doldurmak için işe alım, mülakat, test ve adayları seçin 

·        Yeni çalışanların yönlendirilmesi, planlanması ve yürütülmesi 

·        Sigorta ve emeklilik planları için müşteri organizasyonunda danışmanlık, işe alımlar, promosyonlar, transferler, performans değerlendirmeleri ve işten ayrılmalar gibi personel işlemleri ve çalışan istatistikleri 

·        Görüşme, işe alım, sonlandırma, terfi, performans değerlendirmesi, güvenlik ve iç problemlerde koordinasyon yönetimi eğitimi 

·        Çalışan ilişkileri sorunlarının çözümünde müşterilere tavsiyelerde bulunun ve danışın 

·        Politikalar, prosedürler ve programlarla ilgili sorulara cevap verin 

·        Hayat, sağlık ve diş sigortası, emeklilik planları, tatil, hastalık izni, izinli kalma izni ve çalışan yardımı gibi yardım programlarının istişaresi   

·        Kazaları araştırmak ve sigorta şirketi için rapor hazırlamak 

·        Rekabetçi ücret oranını belirlemek için ilgili sektör pazarında ücret anketleri yapar 

·        Geçici çalışanlar, arama firmaları veya yeniden yerleştirme hizmetleri gibi çalışanlara hizmet veren dış tedarikçilerle ilgili danışmanlık ve hizmetler. 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.