Öne Çıkanlar şef kuruyemiş oyunculukeğitimleri for sale üroloji
banner20

Bu haber kez okundu.

Kuzey Kıbrıs’a Yatırım Turu Başladı, Davetlisiniz!

KKTC haberi Kuzey Kıbrıs’a Yatırım Turu Başladı, Davetlisiniz


Kuzey Kıbrıs’ta Harika Bir Yatırım Fırsatı! Denize sıfır konforlu bir yaşam proje alanında, 80 aya kadar vade imkanları %35 peşinat ile %0 faizle 8-10 yıl amortisman süresi ev almayı düşünenlere caiz fırsatlar sunuyor. Ayrıca şirket bünyesinde faizsiz, kefilsiz ve bankasız taksitlendirme seçenekleri sunuyor. 

KUZEY KIBRIS'A DAVETLİSİNİZ 

Yatırım Projelerinin sunumu yapılıyor ve proje alanlarında özel bilgilendirme veriliyor. Ev almak isteyen ve projeyi görmek isteyenlere konaklama ve transfer servisi veriliyor. Her bütçeye uygun vadesiz ve faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. 

KUZEY KIBRIS’IN EN BÜYÜK PROJESİ İSKELE GRAND SAPPHIRE

Akdeniz’in en güzel kıyılarından İskele Long Beach’de toplam 1630 daireden oluşan rezidans ve ultra lüks Resort Otel’e ev sahipliği yapacak sıra dışı bir proje. Kuzey Kıbrıs’ın en büyük ve en özel yaşam projesi Grand Sapphire Resort and Residences 27, 29 ve 31 kattan oluşan 3 yüksek bina, 5’er kattan oluşan 7 kısa bina ve bir otel binasından oluşuyor. 

LANSMANA OZEL FIRSATLARDA  7 YILDIZLI YAŞAM

Farklı yaşam tarzlarına uygun zengin yaşam alanları sunan projede stüdyo, 1, 2, 3, 4 odalı daireler ve 3, 4 odalı dubleks konutlar bulunuyor. Kuzey Kıbrıs'ta 7 yıldızlı bir yaşama hazır mısınız? Kısa süreli bu harika fırsatı kaçırmayın £86,700 başlayan fiyatlar mevcut. 

Hemen arayın projede yerinizi alın

e-mail:  [email protected]
Türkiye: +90 536 027 75 45


İngiltere: 07889853775

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.