Öne Çıkanlar staff wanted for sale eleman aranıyor cafe tezgahtar
banner20

Bu haber kez okundu.

Almanya 3 bin Euro maaşla Türk işçi alıyor, İşte başvuru formu

Almanya, kısa bir süre önce Türkiye'den 10 bin işçi alımı için başvuru ekranını aktif hale getirmiş ancak gelen yüz binlerce başvuru sonrası başvuru ekranı kapatılmıştı. 3 bin euro maaşla, Almanya'da çalışacak Türk işçiler için, yeniden başvuru formu yayınlandı! İşe alınacak Türk işçilerin barınma, giyim, kıyafet, ulaşım ve diğer tüm masrafları Alman şirket tarafından karşılanacak. 3 Bin euro maaşlı işte çalışmak isteyen Türk işçiler, Almanya işçi alım başvuru formunu araştırıyor. Almanya'da havalimanlarında çalıştırılmak üzere Türkiye'den işçi alınacak! OBM Türkiye firması, Alman havaalanlarında çalıştırılmak üzere Türkiye'den işçi başvuruları topluyor. Birçok meslek grubundan nitelikli/niteliksiz işçiler, Almanya'da 3000 euro maaşla istihdam edilecek. Daha önce açılan ilan, yoğun başvurular sonrası durdurulmuştu.  OBM firması, yayınladığı açıklamayla, Almanya'ya Türk işçi alım başvurularının yeniden başlatıldığını duyurdu. OBM Türkiye firmasının resmi internet adresinden yapılan açıklama ile Almanya'da istihdam edilmek üzere yapılacak başvurulara ilişkin detaylara yer verildi. 

OBM Türkiye Firması'ndan Yapılan Açıklama

"Havalimanlarında çalışacak arkadaşlar, OBM firması 17 yıldır Almanya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de de İstanbul ve Antalya'da hizmetlerimize devam ediyoruz. Almanya'nın değişik eyaletlerinde kendi bünyemizde çalıştırılmak üzere personel arayışımız hala devam ediyor. Biz başvurularımızı nasıl yapabiliriz derseniz, www.obm-turkiye.com adresinden başvuru formu ile yapabiliyorsunuz. Başvuru aşamasında ne lazım_ Tabiki hangi alana başvuru yapıyorsak onunla ilgili bir diploma, ona ait sertifika ve sağlık raporuna ihtiyacınız olacak. Başvurunuz onaylandıktan sonra bir iş sözleşmesi yapıyoruz. Almanya'da 2 kişilik odalarda kalıyorsunuz. Kaldığınız yerden çalıştığınız yere servisiniz bulunmaktadır. Yemek ücretleri size ait. Almanya'da maaşlar saat ücreti olarak ödeniyor. Biz sizden başvuru için hiçbir ücret talep etmiyoruz. Bizim ismimizi kullanarak sizden ücret talep edenler olursa onlara da itibar etmeyiniz."

ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

  Almanya'ya Türkiye'den işçi alımı başvuruları başladı. OBM Türkiye firması bünyesinde Türk işçiler başvuru yapacak ve seçilenler Almanya havalimanlarında, 3000 euro maaş ile istihdam edilecek. Almanya'da 3.000 euro maaşla çalışmak için işçi başvuru formuna https://www.obm-turkiye.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. 2019 ALMANYA İŞÇİ ALIMI HANGİ MESLEKLER ALINIYOR? Almanya'ya 2019 yılında OBM Türkiye firması aracılığıyla yüzlerce Türk işçi alımı yapılıyor. 3.000 euro maaş, sosyal güvence, her türlü ihtiyacın karşılanması ve diğer avantajlarıyla büyük bir fırsat sunan iş fırsatı araştırılmaya başlandı. Türkiye'den işçiler, Almanya'da hangi mesleklerden işçi alımı yapıldığını merak ediyor. Almanya, 2019 yılında Türkiye'den 61 meslek dalında işçi alımı yapacak. Almanya Bakanlar Kurulu'nca alınan karar doğrultusunda AB ülkeleri dışında yapılacak işçi alımına dair yasa kabul edildi.  Nüfus açısından gayet "hantal" ve yaşlı bir nüfusa sahip olan Almanya, işgücünü artırmak ve endüstri faaliyetlerini sürdürebilmek adına her yıl belli oranda işçi alımı yapıyor. Almanya'ya geçmişten bugüne kadar en büyük işçi sağlayan ülke ise Türkiye. Almanya, bu yıl da Türkiye'den işçi alımı yapacak. Bu yıl yapılacak Türk işçi alımlarında meslek grupları ise; Hemşirelik, hasta bakıcılık, inşaat işçisi, metal işçisi gibi 61 meslek grubunda olacak.

OBM TÜRKİYE FİRMASI ALMANYA'YA 10 BİN İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI YAPTI

OBM Türkiye firması, daha önce dondorduğunu açıkladığı "Almanya 10 bin işçi alım ilanı"nı yeniden aktif hale getirdi. OBM Türkiye bünyesinde, Almanya'da havaalanlarında çalıştırılmak üzere 10 bin Türk işçi alımı gerçekleştirilecek. Türk işçiler, Almanya'da 3.000 euro seviyesinde bir maaşla hizmet verecek. OBM Türkiye firmasının internet adresine yukarıdan başvuru formu linkinden ulaşabilirsiniz. Bu yolla başvuru yaparak 10 bin Türk işçi arasında sizde yerinizi alabilirsiniz. http://www.obm-turkiye.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.