Öne Çıkanlar londra eleman şef terzi araniyor eleman aranıyor garson
banner20

Bu haber kez okundu.

Kombassan'da Bulunan Paraların Tahsili İmkanı

Kombassan'da Bulunan Paraların Tahsili İmkanı Var!

Bildiğiniz  gibi uzun süre holdingler ile ilgili Yargıtay, para yatıran kişilerin ortak olmadığına 10 yıl sonra karar verdi bu nedenle Holdinglere yatırılan paraların tahsili imkanı doğdu.Ancak bu 15-16 yılı aşan sürede  birçok holding  battı veya mal varlığını yok etti.Ancak  Kombassan ( Bera Holding) ile ilgili açılan  davalara mahkemelerce  vatandaşın haklı olduğuna ilişkin kararlar verdi. Bu kararlar Yargıtay incelemesinde, henüz yargıtaydandan çıkmadı.Kombassan mağdurlarının sayısı ve yatırılan paraların miktarı düşünüldüğünde , şu anda para tahsil etme imkanı mevcut ise de , ilerleyen zamanlarda bu paralırın tahsili imkanı kalmayacak gibi gözükmektedir.

KOMBASSAN’A DAVA AÇMADAN ÖNCE , ZORUNLU ARABULUCULUĞA GİTMEK ZORUNDA OLDUĞUMUZDAN;  EĞER SİZİN VE YAKINLARINIZIN KOMBASSAH HOLDİNG’TE PARALARINIZ VAR İSE ARABULUCULUK SİSTEMİ İLE ANLAŞARAK PARANIZI TAHSİL EDEBİLME İMKANI VARDIR. ARABULCULUK  ANLAŞMALARI MAHKEME KARARI HÜKMÜNDEDİR, VE İCRA YOLU İLE  TAHSİLİ MÜMKÜNDÜR. ARABULUCULUK YASAL OLARAK 2 AY İLE 3 AY ARASINDA SÜRMEKTEDİR. RABULUCULUKTA ANLAŞMA SAĞLANMAMASI DURUMUNDA , DAVA AÇMA HAKKIMIZ MEVCUTTUR.BU KONUDA SORULARINIK İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ

HATIRLATMA : EĞER TÜRKİYE DE EMEKLİ İSENİZ ;  BU YILDAN İTİBAREN YOKLAMA BELGESİ VERMENİZ ZORUNLUDUR, AKSİ TAKDİRDE EMEKLİ AYLIKLARINIZ DURDUDUACAKTIR.

KANAL AVRUPA

AV. MEHTAP BİÇER

0090 532 297 35 80

0090 312 425 35 38

0049 177 332 01 10

Anahtar Kelimeler:
MevduatYatırımKombassan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.