Öne Çıkanlar staff wanted for sale professional quality satınalma asistanı kıbrıs yatırım
banner20

Bu haber kez okundu.

Paket Tatilde 2022 erken rezervasyonları için dev fırsat!

Paket Tatilde 2022 erken rezervasyonları için dev fırsat ! Caria Holidays fırsatını kaçırmayın


Kişibaşı sadece £100 ödeyerek, tatiliniz bugünden ayırtın ve erken rezervasyon indirimlerinden en hesaplı fiyatlardan yararlanın. 


İngiltere’den Türkiye’ye tatile gideceklerde rezervasyon patlaması yaşandı. İngilizler Türkiye tatilleri için rezervasyonları yapmaya başladı. Kuzey Londra Enfield bölgesinde hizmet veren Caria Holidays, Haringey’de 2.ci şubesini ile toplumumuza yönelik büyük kampanya başlattı.  Antalya, Bodrum, Marmaris, Çeşme, Kuzey Kıbrıs, Caria Holidays tatilci müşterilerine birbirinden güzel tatil rezervasyonlar sunuyor.    £100 bugün ödeyin geri kalan ücreti tatilinizden 1 ay önce ödeyin! Bu fırsat kaçmaz. Hemen şimdi arayın.


Sertoğlu “£100 bugün ödeyin geri kalan ücreti tatilinizden 1 ay önce ödeyin!”

Caria Holidays ortaklarından Engin Sertoğlu, kampanyalarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Sertoğlu şunları söyledi: "Antalya, Bodrum, Marmaris, Çeşme, Kuzey Kıbrıs, Caria Holidays tatilci müşterilerine birbirinden güzel tatil rezervasyonlar sunuyoruz. Kampanyamız dahilinde depozito olarak bugün £100 bugün ödeyin geri kalan ücreti tatilinizden 1 ay önce ödeyin! Bu fırsat kaçmaz. Hemen şimdi ofislerimizi arayınız”
  


Rezervasyonlar için; 

Caria Holidays
Caria Holidays / Central Office - (Enfield Town)

12 Savoy Parade 
Southbury Road
Enfield  London, EN1 1RT

TEL: 0203 795 88 28
E-mail: [email protected]


Caria Holidays - (Harringay Branch)
9 Grand Parade Green Lanes 
London, N4 1JX

TEL: : +44 208 211 00 01
E-mail: [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.