Öne Çıkanlar staff wanted kıbrıs yatırım qvm quality aile paket cyprofood depo elemanı
banner20

Bu haber kez okundu.

Saç Ekiminde Uzman Marmara Hair Clinic

İngiltere’de saç ekimi yaptırmak istiyorsanız Marmara Hair Clinic’i aramanız yeterli olacaktır. Görünümüze önem verin. Saçlarınızı uzman ellere bırakın. İngiltere’den Türkiye’ye gelerek İstanbul’da çok rahat ve sağlıklı şekilde saç ekimi yapabilirsiniz. Marmara Hair Clinic adına konuşan Selahattin Doğdu şunları söyledi: DÜNYANIN 21 FARKLI ÜLKESİNDEN GELENLERE SAÇ EKİMİ YAPIYORLAR Selahattin Doğdu : “Marmara Hair Clinic, 5000'nin üzerinde gerçekleştirdiğimiz başarılı operasyonlarla olarak 12. yılımızı gurur ve mutlulukla kutlamaktayız. 2007 senesinde kuruculuğunu üslendiğim Marmara Hair Clinic; bugün dünyanın 21 farklı ülkesinden gelen misafirlerine gerçekleştirmiş olduğu ameliyatların başarılarıyla, VIP hizmetleri ve etik hasta tutumu sayesinde dünyada örnek gösterilen bir kurum haline gelmiştir.Elde edilen bu başarının sebebi; özverili çalışmalarımız , hasta memnuniyetini ön planda tutmamız ile elde edilmiştir. Sonuç olarak dünyanın dört biryanında binlerce saç ekimi yaptırmış misafirlerimizle bu başarıyı taçlandırdık.”

MARMARA HAIR CLINIC'İN VERMİŞ OLDUĞU HİZMETLER Marmara Hair Clinic hizmetlerini şöyle özetledi: “ Saç ekimi ameliyatlarında Türkiye'ye gelecek olan misafirlerimizin konforu, ameliyat öncesi ve sonrasındaki sıkıntılarını yok etmek için Marmara Hair Clinic havaalanından itibaren sizlerin yanında olmaktadır. Havaalanına gelen misafirlerimiz kendilerine tahsis edilen araçlarla havalanından alınıp önceden rezervasyonları yapılan temiz ve güvenli otellere 3 günlük konaklama için yerleştirilmektedir (HAMPTON BY HILTON ). Ameliyat gününde transferiniz tarafımızca gerçekleştirilecek. Ameliyat öncesi ve sonrası ihtiyacınız olacak olan tüm ilaçlar tarafımızca verilmekte ve en ufak bir sıkıntınızda 24 saat doktorumuz sizinle irtibat halinde olacaktır. Türkiye'den dönüşlerinizde de havalanına transferlerinizi gerçekleştirmekteyiz ve sürekli irtibat halinde kalarak ameliyat sonrası sürecinizi takibimiz altında tutmaktayız. Kısacası havalanından itibaren hiçbir işlemle uğraşmak zorunda kalmadan misafirimiz olacaksınız.”


21 ÜLKEYE VERMİŞ OLDUĞUMUZ HİZMETLERİ ÖZETLERSEK 1.Transfer (havalanı-otel-hastane-havaalanı) 2.Otel Konaklama (3 gün) 3.Saç Ekimi Operasyonu 4.Kullanılacak tüm ilaçlar ve saç güçlendirmek için takviyeler 5.Saç ekimi sonrasında kullanılacak özel şampuan ve losyon 6.Ameliyat öncesi ve sonrası destek ücretsiz danışmanlık Marmara Hair Clinic iletişim bilgilerini şöyle açıkladı: “ Vermekte olduğumuz hizmetler için kesinlikle ekstra ücret talep edilmemektedir.Marmara Hair Clinic'in sizler için sunduğu iletişim adresleri aşağıdadır.Sorumlumuz ve kurucumuz Selahattin Doğdu sizlerle görüşecektir.” E-mail: [email protected] İnstagram: marmara_hairtransplant Whatsapp türkiye: +905435314500 Marmara Hair Hacı Evhaddin Çeşme sokak no:31/3 Fatih İstanbul
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.