Öne Çıkanlar for sale yellow click güvenlik sistemler yazılım hizmetleri çocuk kuaförü
banner20

Bu haber kez okundu.

Terapi Londra Ruh Sağlığı Konusundaki Uzman Ekibiyle Hizmet Vermeye Başlıyor

Terapi Londra Ruh Sağlığı Konusundaki Uzman Ekibiyle Hizmet Vermeye Başlıyor

Dünyanın en önde gelen metropollerinden Londra, yeni bir terapi merkezine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Modern yaşamın getirdiği stres ve yoğunluğa karşı bir sığınak olma amacıyla kurulan “Terapi Londra” 16 Eylül'de saat 14.00'te Londra’nın kalbinde, Lordship Lane'de yer alan 419 Lordship Ln, London N17 6AG adresinde resmi açılışını yapacak.

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ve yerel yöneticilerin de açılışına katılacağı belirtilen Terapi Londra; bireysel terapi, grup terapi, aile danışmanlığı, çocuk ve genç danışmanlığı gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunmanın yanı sıra, ergoterapi, özel eğitim ve otizm konusunda da özel destek sağlıyor. Yüksek standartlarda eğitim almış deneyimli uzmanlar, misafirlerine kişiye özel yaklaşım ile hizmet verecek.

Mayıs ayından bu yana hizmet veren Terapi Londra; kurucuları Uzman Psikolog ve CBT Terapisti Baran Karabulut, Uzman Psikolog ve Akredite EMDR Avrupa Terapisti Gökçe Ünal Demirci ve Psikolog ve Gottman Çift Terapisi Uygulayıcısı Melike Barış'ın öncülüğünde, yetişkin, çift ve çocuklara kaliteli ruh sağlığı hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

MODERN VE KONFORLU BİR MEKAN

Merkez, Londra'nın kalbi sayılan bir lokasyonda, sakin ve huzur dolu bir ortam olarak tasarlandı. Hem modern hem de konforlu bir tasarım anlayışıyla hazırlanan mekan, danışanların kendilerini güvende ve rahat hissetmelerini sağlamayı hedefliyor. Kadrosunu büyütmeyi amaçlayan Terapi Londra, ilerleyen tarihlerde psikiyatrik danışma ve beslenme danışmanlığı alanlarında da hizmet verecektir.

DÜNYADAN VE TÜRKİYE'DEN UZMANLARLA ÇALIŞMA

Terapi Londra, uluslararası alanda tanınmış birçok uzmana ev sahipliği yapacak. Türkiye'den ve dünyanın dört bir yanından gelen uzmanlar, danışanlara en etkili terapi yöntemleri ile destek olacak.

Uzman Psikolog ve CBT Terapisti Baran Karabulut

Uzman Psikolog ve Akredite EMDR Avrupa Terapisti Gökçe Ünal Demirci

Psikolog ve Gottman Çift Terapisi Uygulayıcısı Melike Barış

Çocuk Gelişim Uzmanı Sevinç Karabulut

Ergoterapist Öykü Su Unay

Uzman Psikolog Ecem Öztuna Sarı

Uzman Psikolog Hatice Şahin

Bu uzmanlar, geniş bir yelpazede rahatsızlık ve sorunlar için hizmet sunmaktadır; başta anksiyete, depresyon, bağlanma sorunları, aile ve çift çatışmaları olmak üzere birçok konuda destek sağlamaktadırlar.

Ayrıca, Terapi Londra; Bağımlılık Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapisi, Oyun Terapisi ve daha birçok terapi yönelimi ile hizmet sunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.