Öne Çıkanlar eleman aranıyor satılık ilan kiralık oda eleman ilanı restoran
banner20

Bu haber kez okundu.

Zedikanlılar Geleneksel Şenliği’nde Büyük Coşku

Zedikanlılar Geleneksel Şenliği’nde Büyük Coşku

AVRUPA AJANSI (AVA) Londra-İngiltere’nin başkenti Londra’da 2014 yılında açılan Zedikanlılar derneği Selby Centre’de 5. Geleneksel Şenliğini büyük coşku içinde gerçeleştirdi. Cesur Meat Limited ve Hilal Food Centre ana sponsorluğunda gerçekleşen Zedikanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 5. Geleneksel Şenliği 14 Aralık 2018 Cuma günü akşamı yapıldı. Şenlikte Hoza Dino, Erkan Aydar ve Koma Zelal gibi ünlü isimler sahne aldı. Halay, davul zurna, çekilişler ve çeşitli sürprizler de geceye renk kattı. 


Zedikanlılar Başkanı Hüseyin Öfkeli’den Gençlere Önem

Zedikanlılar Derneği Başkanı Hüseyin  Öfkeli  şunları söyledi:  “Tüm davetlilere ve sanatçılarımıza teşekkür ederim. Amacımız Zedikanlıları bir çatı altında buluşturmak ve ailelerimize, gençlerimize eğitim ve kültür desteği vermektir.” 


Pazarcık ilçesi

Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesi çeşitli köylere dağılmış olan Zedikanlıları buluşturuyor. Zedikanlılar, Türkiye dışında İngiltere ve Avrupa ülkelerine en çok göç veren toplumlarımız arasında. 

Zedikanlılar 5. Geleneksel Şenliği’nde genç ve coçuklar ön plandaydı

Zedikanlılar Geleneksel Şenliği Selby Centre’deydi

Şenlikte Hoza Dino, Erkan Aydar ve Koma Zelal gibi ünlü isimler var 

Zedikanlılar Başkanı Hüseyin Öfkeli, davetlilere ve sanatçılara teşekkür etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.