Öne Çıkanlar bayan usta kuaför cypro food eleman yüz yüze türkçe ders ingiltere queen honey Kaygı
banner20

Bu haber kez okundu.

Turkcell Global Bilgi, 2018'in en iyi işvereni seçildi

İSTANBUL (AA) - Turkcell Global Bilgi, "Türkiye’nin En İyi İşverenleri" araştırmasında 2018’in en iyi işverenlerinden biri olarak belirlendi.

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye'nin müşteri deneyimi çözümleri merkezi Turkcell Global Bilgi, insan kaynakları uygulamalarında ortaya koyduğu başarılı ve etkin çalışmalardan dolayı, Great Place to Work Enstitüsü’nün kurum kültürleriyle fark yaratan, mükemmel işveren olabilme özelliğine sahip kurumların ödüllendirdiği Türkiye’nin En İyi İşverenleri araştırmasının +2000 (ve üzeri kişinin çalıştığı kurum) kategorisinde 2018’in en iyi işverenlerinden biri olarak belirlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar, Türkiye'de güvene dayalı mükemmel iş yeri kültürüne ulaştıklarını vurguladı.

Daha iyi bir iş yeri kültürü için uzun zamandır sürdürdükleri "Çalışan Deneyimi" projesinin karşılığını almaya devam ettiklerini belirten Çavdar, şunları kaydetti:

"Kültürümüzü tanımlarken, bizi biz yapan değerlerimizi 'Saygı Duyarız, Önemseriz ve Birlikte İyiyiz' olarak belirlemiştik. Yaptığımız tüm çalışmaların bu değerlerimizi destekleyecek şekilde olmasına özen gösteriyoruz. Güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhundan oluşan Türkiye’nin En İyi İşverenleri (Great Place to Work) listesinde üçüncü defa yer almak, uygulamalarımızın başarıya ulaştığının bir resmi olarak karşımıza çıkıyor. Turkcell Global Bilgi'nin mükemmel bir çalışma ortamı sağladığına inanıyoruz ve buna inancımızı her zaman koruyarak çalışma arkadaşlarımızın şirketimize aidiyetlerinin en üst düzeyde kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Şirket içerisindeki birlikte başarma atmosferinin ancak güven kültürü içerisinde açığa çıkacağına olan inancımız bizi bu konuda hep birlikte daha fazla çalışmaya teşvik ediyor. Şirket içinde işe alımdan gelişime, yetenek yönetiminden ödüllendirmeye tüm çalışan yolculuğu içerisinde, çalışan memnuniyeti ve bağlılığını artıracak çalışmalara yer vermeyi kendimize ilke ediniyoruz. Bu ödülü almak ve bu başarının devamlılığını sağlamak bizim için çok değerli."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.