Öne Çıkanlar kiralık konteyner kiralık karavan removal storage pastane açılış enfield pastane
banner20

Bu haber kez okundu.

Yılda £ 16,000'e kazanmak ister misin?

Tek yapmanız gereken haftada 2 gün veya haftasonu okula gitmek.

Learn 4 Future, Londra'daki çoğu Kolej ve Üniversite ile çalışan İngiltere'nin önde gelen eğitim danışmanlarından biridir.

Learn 4 Future şunları açıkladı: “Kolej veya Üniversitenizi evinizin yakınında seçmeniz, Öğrenci Finansmanı için başvuruda bulunmanız, öğrenim ücretini ve yıllık 16.000 £ 'luk bir bakım kredisi almanız için size danışmanlık verebilmekteyiz.Eğitiminizi bitirdikten sonra yılda sadece 25.000 £ 'dan fazla kazanırsanız, bir geri ödeme yapmanız gerekecektir. Eğitim alacağıniz bölümler, İşletme, Yönetim, Pazarlama, Muhasebe ve Finans, Konaklama İşletmeciliği veya Seyahat ve Turizm eğitimi okuyabilirsiniz . İngiliz vatandaşı iseniz ya da Birleşik Krallık'ta 3 yıldan fazla bir süreniz varsa, öğrenci finansmanı için başvuruda bulunmanıza ve öğrenim ücretini ve 16.000 £ 'a kadar bakım kredisi almanıza yardımcı olmaktayiz.”

“Bir HND kursunun sonunda ne elde edersiniz?”

Learn 4 Future  şunları ekledi: “Tanınan bir alanda bir HND kursunu takip ettiğinizi ve tamamladığınızı belgelemek için bir sertifika alacaksınız. Başarıyla tamamladığınız her konu için birkaç kredi, toplam olarak on beş kredi alacaksınız. Bu krediler Üniversiteler ve Yükseköğretim Kurumları tarafından tanınacaktır. Ödüllendirme organı Pearson uluslararası kabul edilir. Daha fazla okumak ve bir BA / BSc derece programının son yılına ilerlemek istiyorsanız, bazı üniversitelere girmek için bir HND'yi başarıyla tamamlamanız gerekmektedir.”

Giriş koşulları

“Öğrenciler 19 yaş ve üstü olmalıdır. BTEC Seviye 3, GCE İleri Seviye, Yüksek Öğrenim Sertifikasına Erişim gibi güçlü akademik performans gösteren, iş veya eşdeğer niteliklere sahip olmak yeterli olacaktir.Bu profilin A * ile C arası GCSE notları tarafından desteklenmesi muhtemeldir.Gerekli niteliklere sahip olmayan adaylar, ilgili iş deneyimleri (en az 3 yıl) ile değerlendirilebilir. Başvuru sürecinin bir parçası olarak, başvuru sahiplerinin CV'lerinin bir kopyasını ve işverenlerinden resmi bir referans mektubu sunmaları gerekecektir. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek!”

Telefonlar:

020 8930 7225 | 07802732200

E-mail ile:

[email protected]

www.learn4future.co.uk

Ya da bizi ziyaret edebilirsiniz, Adresimiz: 297-303 Edgware Road, Watling Gate, Birim 2, 2. kat, Colindale, Londra, NW9 6NB

Pazartesiden cumaya 09: 00-18: 00 ve cumartesi günleri 11: 00-16: 00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.