Öne Çıkanlar buyer position deneyimli terzi akıl sağlığı danışmanlığı bayan temizlikçi abc project
banner20

Bu haber kez okundu.

Muhteşem Fırsat! Marmaris'de satılık bahçeli villa

Muğla / Marmaris / Beldibi

MUHTEŞEM FIRSAT SATILIK VİLLA ve 2+1 BAHÇELİ EV

Site içerisinde dublex, ısı yalıtımlı müstakil bahçeli villa ve villa altında bahceli 2+1 tek katlı evdir.kot farkı ile iki konutun da ayrı bahçeleri ve girişleri vardır. bina komple laminant parkedir.mutfaklar ve banyolar full yapılıdır. eşsiz doğa manzarası vardır.3 tarafı ormanla çevrilidir. şehir merkezine çok yakındır.sahildeki evlerin maruz kaldığı disko ve yüksek sesli müzik çalan mekanlardan uzak olup aileler için ideal bir sitedir.mükemmel bir doğası vardır. çevresi ferahtir.şömine yeri hazırdır. halihazırda gömme dolap vardır. isteğe bağlı şömine konulabilir.ayrıca kalorifer hatları orijinal duvara gömülü dür. petekler takılmamıştır. alıcının isteğine kalmıştır.En önemlisi Marmaris gibi çok farklı türden insanların yaşadığı bir tatil beldesinde,yerleşik insanların yaşadığı bir site içerisindedir.bahçesinde nar mandalina portakal ayva zeytin incir ağaçları vardır, Ayrıca Villaya dahil edilebilicek 2 adet 15 er M2 lik oda alanı, müstakil eve dahil edilebilecek,bir adet 20 M2 lik oda alanı mevcuttur. yapılacak ilaveler imar barışı ile yasal kapsamda olacaktır.villada oturuken ister alt konutu kiraya verin, ister misafirleriniz için kullanın. Marmaris Emekliliği geçirmek ve tatil yapmak için çok güzel bir ilçedir.

Özellikleri : Muğla İl, Marmaris İlçe, Beldibi K, Asadibi mevkiinde

Söz konusu Beldibi Köyü , Karşıyaka Mah., Safir sitesi ..., Dış Kapı No: .., Marmaris MUĞLA adresinde bulunmaktadır. Taşınmaz bir site içerisinde 29 adet bağımsız bölüm bulunan sitenin ... nolu bağımsız bölümüdür.Taşınmazlar sitede müstakil yapı konumlanmış olup söz konusu taşınmazda bodrum kat eklentileri müstakil olarak kullanımdadır.Taşınmaz; Bodrum kat depo olarak projede gözükmekte olup hali hazırda müstakil konut olarak kullanımda dır.Bodrum Kat, Zemin kat,1.katı olan bir binadan oluşmaktadır.Taşınmaz bodrum kat müstakil daire, Zemin katta merdiven altı wc-depo, salon, mutfak, 1.katta 2 oda , banyo-wc ve teras vardır. Halihazırda daire kullanılmaktadır.Pencereler pvc çift camdır. Mutfak dolapları ve tezgahı mevcuttur. Duvarlar ve tavan plastik boyalıdır. Banyoda klozet, lavabo ve duş teknesi bulunup,yerler ve duvarlar tavana kadar seramik kaplamalıdır.Çıkış merdivenleri mermervardır.İç kapılar ahşap malzemeden yapılmıştır.Taşınmaz bina bakımlı olup 5-8 senelik bir binadır.Daire 4 + 2 240 m2 toplam alana sahiptir.Elektrik ve suyu mevcut olup altyapısı tamdır. doğayla içiçe huzurlu bir yerde,Ulaşım imkanları ve belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Marmaris merkezine yaklaşık 3- 3.5 km olup çevresinde yapılanma vardır.

İmar Durumu : İnşaat tarzı Beldibi 1 / 1000 ölçekli Uygulam İmar Planında,

 T.A.K.S : 0,20, K.A.K.S. : 0,30 , ( T-2 )

Lejantlı Tercihli Kullanım Alanında kalmaktadır.

Tel: 

 0252 413 11 77

 0545 894 25 00

Fiyat: 1.100.000 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.