Öne Çıkanlar kiralık konteyner kiralık karavan pastane açılış londra tasarım ozkaya engineering
banner20

Bu haber kez okundu.

Kuzey Kıbrıs'ın Ünlü Oza Kahvesi'nden; Üç Aralık Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleşen etkinliğe destek!

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde 10. kuruluş yıl dönümünü 'Sevgiyle Yaptık, Sanatla karıştırdık' sergisinin de yer aldığı etkinlikle kutladı.

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Atakan Alaşya açılışta yaptığı konuşmada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen farkındalık etkinliğine katılım için teşekkür ederek, '10. yıl hepimize kutlu olsun' dedi.

Engellilerin her türlü haklara sahip olmaları gerektiğini vurgulayan Akçan, özellikle belediyelerin bu yönde düzenlemeler yapmaları gerektiğini söyledi.

Gazimağusa'da Bandabuliya'da yer alan etkinliğe, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar, Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay'da katıldı.

Oza Kahve direktorleri Akan Oza ve Ebru Oza'da etkinliğe katıldı. Engelli arkadaşlara ve etkinliğe katılan misafirlere Oza Kahve yapıp ikram ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.