Öne Çıkanlar eleman aranıyor satılık ilan restoran for sale kiralık oda
banner20

Bu haber kez okundu.

Ankara Anlaşması Eş ve Çocuk Vizeleriyle ilgili Son Değişiklikler

Ankara Anlaşması’yla ilgili yapılan yeni düzenlemelerle ilgili avukat Yaşar Doğan açıklama yaptı. Redstone Solicitors adına merak edilen soruları yanıtlayan Avukat Yaşar Doğan, eş çocuk vizeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Avukat Yaşar Doğan : "Yakın zamanda Ankara Anlaşması’yla ilgili yapılan yeni düzenlemelere dair bir video yayınlamıştık [https://youtu.be/T9yrSoWEf2Q]. Bu videoda, 31 Aralık 2020’den sonra Ankara Anlaşması eş ve çocuk vizeleriyle ilgili konuya değinirken bir hususu eksik bıraktığımızı farkettik."

Avukat Yaşar Doğan : "Ankara Anlaşması altında ilk defa Türk iş insanı vizesine başvuru yapacaklarla ilgili bir geçiş dönemi düzenlemesinin göze çarpmadığını ifade etmiştik. Bu konuda, bize katılmayan birçok hukukçu ve başvuru sahibi olduğunu görüyoruz. Ancak, bizim o konuyla ilgili yorumumuz aynı. Buna dair ayrı bir yazılı açıklama daha yapacağız. Bu açıklama, eş ve çocukların başvurularıyla ilgili."

Avukat Yaşar Doğan :@Videoda, mevcutta Ankara Anlaşması vizesiyle İngiltere’de bulunan vatandaşlarımızın şu an Türkiye’de bulunan eş ve çocuklarını getirmeleriyle ilgili geçiş dönemi kurallarına hiç değinmediğimizi farkettik. Bu konuya değinmediğimizden, videoda konuyla ilgili kullandığımız bazı ifadeler eksik ve yanlış anlaşılmaya açık olmuştur. Bu yazılı açıklamayla, eksik bıraktıklarımızı tamamlayı amaçlıyoruz."

Avukat Yaşar Doğan : "Yeni düzenlemedeki Appendix ECAA Extension of Stay kuralları, eş ve çocukların durumlarına yeniden düzenleme getirdiğinden; bu değişiklikler 31 Aralık 2020’de yürürlüğe gireceklerinden ve bu tarih öncesinde yapılacak olan başvuruların 31 Aralık 2020’de yürürlükte olan kurallar doğrultusunda karara bağlanacakları ifade edildiğinden, eş ve çocuk vizelerinde bir geçiş dönemi düzenlemesi olduğunu söylemek mümkün. Bu durumda; kesin olmamakla beraber, 31 Aralık 2020’den önce yapılacak olan Ankara Anlaşması eş vizesi başvuruları yüksek olasılıkla şu anki kurallar çerçevesinde değerlendirilecekler gibi görünüyor."

"O nedenle, 31 Aralık 2020 öncesinde Ankara Anlaşması eş vizesinin koşullarını karşılayan ve şu an yürürlükte olan daha esnek kurallardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın eşlerinin başvurularını bu tarih öncesinde yapmalarını tavsiye ederiz. Av. Yaşar Doğan/Redstone Solicitors"

Adres: Unit 4, 290-296 Mare St, Hackney, London E8 1HE

Telefon: 020 3940 5959

Randevular: redstonesolicitors.co.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.