Öne Çıkanlar satılık ilan garson for sale wigan satılık kiralık karavan
banner20

Bu haber kez okundu.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kırk Altı Yaşında!

Gururumuz Federasyonumuz Kırk Altı Yaşında!

1976 yılında büyük uğraşlar ve hizmetler vererek değerli büyükelerimiz tarafından kurulan TTFF bugün 46 yaşında.

Kurulduğu günden bugüne kadar tam 46 yıldır toplumumuza, gençlerimize büyük hizmet vererek yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.

Neredeyse yarım asırdır gençlerimize sadece futbolu öğretmekle kalmayıp aynı zamanda da aile bireyleri kadar yakın olarak onların yanında duruyoruz. En büyük amacımız gençlerimizi hep bir arada tutmak ve onlara doğru yolda rehberlik yapmaktır. Özellikle gençlerimizin kendi kültürlerinden kopmamalarını ve kendi kültürlerini yakından görmelerini sağlamak için özellikle yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile aramızda büyük köprüler inşaa ettik. Uzun yıllar Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile karışıklı ziyaretler yaparak gençlerimizi kardeşleriyle buluşturduk. Buradan ana vatanımıza ve yavru vatanımıza minnattar olduğumuzu arz ederim. 

Yıllarca bu bayrağı taşıyan yaz demeden, kış demeden gençler için yeşil sahalarda hizmet vermiş başkanlarımıza, hocalarımıza, değerli yönetici arkadaşlarımıza bizleri kilometrelerce uzaklara taşıyan varlığımızı hatırlatan yazılı ve görsel medya mensuplarımıza ayrıca tüm sponsorluk yapmış iş adamlarımıza canı gönülden şahsım adına teşekkürü borç bilirim. 

Community Shield maçını oynacak takımlarımıza başarılar diler, 2022-2023 sezonunun yönetimimize, takımlarımıza ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı

İrfan Davulcular

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.